Share |

onsdag 8 september 2010

Flickan vid stenbänken


på DVD. Hittade den igår som av en händelse på ICA, för endast 59:- Då blev jag mycket glad. Älskade tv-serien när jag var ung (vilket jag ju fortfarande är såklart), men yngre dårå :) Har läst om skuggserien på gamla dar (jag är medveten om motsägelsen). De är mycket bra - fortfarande. Förstår att jag fastnade för Virginia Andrews efter att ha läst dessa - de påminner om varann lite grann. Kärlek mellan människor som nog inte borde hålla av varann så hett samt besynnerliga stora slottsliknande byggnader där hemligheterna ruva.

Hur som helst, är glad att denna kommit på DVD. Trodde bara att Stockholms bibliotek hade ett exemplar av dem! Lånade dem där för två år sen och tittade på dem i ett svep :)

Har inte du turen att hitta dem på ICA, så finns de hos SVT för 99:- 

Nästa gång ska jag nog inhandla Agnes Cecilia. DEN är underbart bra! :)

2 kommentarer:

 1. Hej Lisa!

  Visst är den bra? :) Jag och döttrarna såg den för ett tag sedan och vi var alla överens om att den var bra. Det är lite häftigt som mamma att se sina barn förälska sig i samma böcker som jag själv gjorde en gång. :) Fast min absoluta favorit av Maria Gripe kommer alltid vara "Tordyveln flyger i skymningen". Jag minns hur jag låg i sängen varje morgon och hörde den på sommarlovsmorgon på radion då jag var liten. Galet spännande! :)

  Jag gillar din nya header Lisa. :) Passar dig perfekt! :)

  Ha det så bra och sköt om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta, det måste vara riktigt gött när de tycker om samma böcker :) Häftig känsla! :) Jag lyssnade med på Tordyveln, riktigt bra. Men mest kommer jag ihop en radioteater som hette "Mormorsmysteriet", min kompis Sussie och jag ritade upp miljön och lyssnade på varje avsnitt flera gånger (som vi spelat in på band) och försökte lösa mysteriet på egen hand. Riktiga deckare - haha :) Det är underbart med barn, de kan försjunka så helt och fullt i något sådant där - så skulle man vara som vuxen med :)

  Tack förresten, jag tycker om headern med - helst lilla Ugly :)

  Ha det så gott!
  Kram Lisa

  SvaraRadera