Share |

tisdag 17 maj 2011

Grönt lyxigt vårpaket

Idag anlände ett grönt paket hemma hos mig. NågOn måste ha läst på riktigt ordentligt.
För det första är min favoritfärg grön. Inte nog med att postenpåsen i sig är grön och fin - jag fick grönt nagellack (ett som jag själv hade tänkt köpa förra veckan, men gick hem utan), gröna armband (bland andra) och choklad inslaget i grönt :) Rooibos te, min absoluta favorit, i två påsar samt choklad i strut i form av små stenar. Har inte ätit dem ännu, men det lär bli av innan helgen då min mamma är här och slängde sig över påsen och ville smaka redan då den gröna påsen var nyuppackad.
Det var det piffiga och ätbara.
Ett roligt kort, med tre gröna :) papegojor på, med motiveringar till de böcker som låg i paketet.
Dessa böcker var med:  
Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist. En bok som jag och mamma började lyssna på vid nyår och som jag lyssnade klart på. Dock gjorde inte min mamma det, så hon ska låna den av mig nu - blev ju alltså väldigt lyckat :)
Jodi Picoults Nineteen Minutes. Jag har läst My Sister's Keeper förut och tyckte den var riktigt, riktigt bra. Bestämde mig då för att läsa alla böcker av Picoult men har bara inte kommit mig för att läsa någon mer, förens nu då. Har redan börjar läsa Nineteen Minutes och kan inte tänka mig att jag skulle kunna bli besviken. 
Även Haruki Murakamis Norwegian Wood fanns med. Jag började läsa Fågeln som vrider upp världen för ungefär ett år sedan, men tog mig inte igenom den. Ändå har jag på sista tiden känt mig nyfiken på att ändå läsa Murakami, inte minst för de publicitet han fått genom filmatiseringen av Norwegian Wood. Ibland är jag inte mottaglig för böcker, då läsningen inte ligger rätt i tiden och jag hoppas att jag blir positivt överraskad av denna Murakamibok och sedermera även tar mig igenom Fågeln som vrider upp världen, med god behållning.

Tack kära hemliga bOkvän, för ett riktigt träffande paket :) Jag har nog mina Oningar om vem du kan vara, kram Lisa :)

2 kommentarer:

 1. Hemlig bokvän18 maj 2011 08:03

  Vad bra att det kom fram! Lilla Stjärnan var en chansning, men det blev ju ganska bra i alla fall. Köpte ett likadant nagellack till mig själv!

  Lite lätt ledtråd anar jag. Är kanske ohemlig?

  SvaraRadera
 2. Eller hur! :) Det blev ju jättebra med Lilla Stjärna tycker jag (och mamma med;) Jättesnyggt nagellack, får vi gå och glänsa med i sommar :D

  Hmm... vore ju pinsamt att säga att ledtråden var lätt om jag har fel - men jag känner mig ganska så säker:)

  SvaraRadera