Share |

onsdag 4 maj 2011

Hej hemliga bokvän!

Lite information efterfrågades och det är alldeles förståeligt. Om du tittar i min taglista under "bokbyte" samt "lista", så finns där en hel del info om vad jag tycker om att läsa.

Överlag så skulle jag källa mig för all-läsare. Är inte främmande för något egentligen. Det bästa som kan hända är ju att stöta på en författare som jag inte träffat på ännu och som kan vidga mina vyer :) Annars på senare tid har jag mest läst böcker som jag ska ha med i undervisningen (arbetar som lärare). Så det har blivit mycket Dr. Seuss och Roald Dahl samt Astrid Lindgren.

Har läst allt av Stephenie Meyer, Carlos Ruiz Zafón (i alla fall det som finns att få tag på i Sverige), David Nicholls, Suzanne Collins och JK Rowling. Jag har börjat återupptäcka Tove Jansson och Mumintrollen, då jag läst Moominpappa at Sea och väntar på att läsa Comet in Moominland som står i bokhyllan.

Funderar starkt på att läsa The Mortal Instruments och funderar även på att lägga ut en Bookshelf Tour, det kanske kunde hjälpa ;)

Jag är inte så kräsen och gillar överraskningar (och biskvier, men de är nog svåra att skicka på posten?) så det blir bergis hur bra som helst det här :)

1 kommentar:

  1. Hemlig Bokvän4 maj 2011 19:55

    Tack vad bra, där kunde jag ju tittat. Nu ska jag snurra runt här lite mer!

    SvaraRadera