Share |

måndag 11 juli 2011

Flipped

Snubblade över denna filmtrailer idag och såg sedan på imdb att det fanns en roman. Nu vill jag läsa, men då jag läser Game of Thrones för tillfället får både bok och film vänta. Men jag vill verkligen läsa denna och jag vill inte glömma bort att den finns. Det är ingen idé att lägga den i "önskelistan" på Bokus, för där drunknar den bara i alla andra böcker jag vill läsa framöver. (När nu det ska hinnas med).
Så, till dig där ute som inte vet vad du vill läsa, kan detta vara nåt för dig?
Du glömmer aldrig din första kärlek. (Stod det) ;)

2 kommentarer:

  1. Åh! Jag såg filmen på planet till Delhi i februari, vilket medförde suget att köpa boken. Kan inte riktigt sätta fingret på varför (och vill kanske inte heller det), men jag tycker att de båda är så högst charmiga fastän de kanske är lite för sockersöta. Filmen följer boken ganska så exakt, med undantag för utseendebeskrivningar och den tidsmässiga aspekten. Jag skulle vilja rekommendera filmen framför boken! :)

    SvaraRadera
  2. Ah, men jag ska läsa boken innan filmen ändå. Lite sockersött kan nog gå ner det med emellanåt :)

    Det finns en bok jag nog hellre ser filmen än läser igen och det är Tidsresenärens hustru, gillade verkligen boken men filmen är snäppet vassare. Och, nu får jag väl massa arga fans över mig, Sagan om ringen föredrar jag på film :)

    SvaraRadera