Share |

fredag 29 juli 2011

Vad tror ni om Flipbacks?

Själv känner jag mig som världens mest konserverade tråkmåns, men jag tror att pocket funkar för mig framöver med. Även om en Flipback är mindre, så undrar jag ändå om den är så pass läsvänlig. "Testar" med en vanlig bok, sådär lite halvt felvänd.
Jo, kanske. Jag får väl beställa en Flipback och prova.
Läs mer här. Hittade för övrigt Flipbacks hos Caustic Cover Critic som har en väldigt intressant blogg om bokomslag :) Hittade boken Beginners där, av Rebecca Wolff med ett jättefin framsida. Att boken sedan verkade vara bra gjorde ju inte det hela sämre. Ska köpa den, läsa den och sedan ska den få pryda en vägg i mitt hem :)
Tack Johanna för att du tipsade om Caustic Cover Critic :)

5 kommentarer:

 1. De är ändå rätt söta, men ser lite svårlästa ut. Måste prova ändå!

  SvaraRadera
 2. Jag klarade inte att vänta särskilt länge, beställde The Other Hand nyss. Den lät spännande, för man fick inte veta ett skit om den :)

  SvaraRadera
 3. Hm...om man är ute och reser så är det här nog riktigt bra men för att vara ganska liberal gällande olika bokformat så som eböcker och ljudböcker så känner jag ändå att det här är ingenting för mig. Ganska roligt dock, som du säger att man inte får veta ett skit om The other hand. Då blev man ju genast nyfiken :)

  SvaraRadera
 4. Precis :) Jag får återkommer med en skum recension av själva boken sedan och ett utlåtande om hur det var att läsa den på andra hållet :) Det blir nog en upplevelse :)

  SvaraRadera
 5. Jag måste säga att jag är lite skeptisk inför flipback-formatet. Det känns lite opraktiskt. Och dyrt! Men så är jag ju pocketkramare av stora mått också... :)

  SvaraRadera